Heeft uw auto schade aan het hemeldak of begint de hemelbekleding los te laten?

Dan bent u bij RS Bekleding aan het juiste adres!

De oorzaak hiervan is vaak de leeftijd van het voertuig en de kwaliteit van de stoffen en materialen die door de fabrikant zijn gebruikt. De temperatuurschommelingen in het voertuig kunnen sterk variëren, afhankelijk van het seizoen. Het kan erg warm worden in de auto en vervolgens weer erg koud.

Wat meestal gebeurt, is dat het schuim tussen het doek en de hemel-schaal begint te verkruimelen, waardoor het doek loslaat en de stof begint te hangen. Dit is niet alleen vervelend, maar zorgt ook voor veel rommel in de auto. Het losse schuim komt overal terecht, tussen de schakelaars en trekt in de autobekleding en het tapijt.

De oplossing hiervoor is helaas niet simpelweg wat lijm tussen het doek aanbrengen, omdat het stof dan niet meer blijft plakken en vlekken op het oude doek kan veroorzaken. Bovendien zal het oude doek er nooit meer mooi en strak uitzien na het lijmen. Dit is absoluut geen oplossing!

Er is slechts één juiste oplossing voor dit probleem!

Wij verwijderen de hemelplaat uit het voertuig, verwijderen alle resterende lijmresten en schuren de hemel-schaal netjes op. Vervolgens bekleden we de hemel met nieuwe stof.

Wij gebruiken uitsluitend een hoogwaardige speciale spuitlijm met een hoge hechtingswaarde, die bestand is tegen temperaturen tot 150 graden Celsius.

“In de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om het plafond met origineel of passend materiaal te bekleden, maar u kunt ook iets unieks kiezen en er echt iets anders van maken.”

U heeft de keuze uit verschillende kleuren en kwaliteiten stof.

Houd er rekening mee dat de originele handgrepen en zonnekleppen hun oude kleur behouden. Het is echter mogelijk om de zijpanelen en zonnekleppen opnieuw te bekleden, indien mogelijk. Kunststofonderdelen zoals handgrepen, haken en verlichtingsomhulsels moeten in een andere kleur worden gespoten, omdat ze niet kunnen worden bekleed.”